با توجه به این که روز به روز افراد بیشتری به گلوتن حساسیت پیدا می کنند، مصرف غذاهای بدون گلوتن بیشتر و بیشتر محبوب شده است. اما چگونه می توان گفت که یک فرد واقعا نمی تواند گلوتن را تحمل کند؟ برای برخی، خوردن این پروتئین که اساسا از گندم مشتق شده است، مشکلی ایجاد نمی کند، در حالی که بقیه افراد طیف کاملی از علائم را تجربه می کنند، علائمی که برخی از آنها می توانند زندگی را به کابوسی تبدیل کنند. اگر بعد از خوردن غذاهای حاوی گلوتن، حداقل چهار مورد از این ۱۰علامت را تجربه کرده اید، ممکن است زمان آن باشد که در مورد تغییر رژیم غذایی خود فکر کنید.
تالاسمی چیست؟ علل، علائم و تشخیص تالاسمی (بخش 2)
تالاسمی چیست؟ علل، علائم و تشخیص تالاسمی (بخش 1)
تالاسمی چیست؟ علل، علائم و تشخیص تالاسمی (بخش 4)
تالاسمی چیست؟ علل، علائم و تشخیص تالاسمی (بخش 3)
احساس درد در استخوانهایتان هیچ ارتباطی با آب و هوا ندارد!